Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Τανκ και Πύλη   - από Άναυδος


Τελικά την έφαγα την έμπνευση.

Ο μεγαλύτερος καυγάς για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου γίνεται για τον μέσα χώρο και κυρίως για την στιγμή που το τανκ σπάει την πόρτα.

Σκεφτόμενος, λοιπόν, ότι ενώ απ'έξω έγινε της μουρλής με διάφορους να πυροβολάνε δεξιά-αριστερά, αστυνομία, ελεύθεροι σκοπευτές διαφόρων προελεύσεων, διερχόμενα τάνξ, με νεκρούς και τραυματίες, παρόλαυτα, όλη η κουλτούρα στήθηκε πάνω στο τάνκ και την πύλη που βόλευαν σημειολογικά τους πονηρούς πολιτευόμενους, μου ήρθε έμπνευση.
Πάμε λοιπόν.

.


Τι θα χρησιμοποιούσαν για να ανοίξουν την πόρτα του Πολυτεχνείου αν ήταν Κυβέρνηση:

Τα Σοβιέτ
Θα παρέτασαν ένα άρμα μάχης σε κάθε γωνία του τετραγώνου, και ένα μπροστά στην πόρτα της Μαύρης Αντίδρασης.
Θα ακολουθούσαν βολές σε κάθε παράθυρο του κτιρίου, όπως και σε όλα τα ανοίγματα των κτιρίων της γύρω περιοχής.
Το άρμα στην πύλη, εν μέσω σκηνικού ερειπίων και καπνού, θα την έριχνε με ορμή και θα προχωρούσε τρυπώντας τα ισόγεια των κτιρίων στο διάβα του, σταματώντας τελικά στη άλλη πλευρά του τετραγώνου.
Η έκτακτη έκδοση της Πράβδα δεν θα λησμονούσε να μνημονεύσει την ανωτερότητα του συγκεκριμένου άρματος, καρπού, του μόχθου και του ιδρώτα των εργατών στα Ουράλια και στο Ντονέσκ.
Αμέσως μετά, τα καπνισμένα πανό θα αντικαθιστώνταν από άλλα με ζωγραφισμένες γροθιές και σπασμένες αλυσίδες σε στυλ Πικάσο.

Η Χιτλερική Γερμανία
Η Χιτλερική Νεολαία, με άψογη εμφάνιση και σε άψογους σχηματισμούς, θα συγκεντρωνόταν από έξω φωνάζοντας δυνατότερα και τραγουδώντας εμβατήρια.
Θα ακολουθούσε αιφνιδιαστική μαζική έφοδος με ξήλωμα της περίφραξης, της οποίας θα είχαν προηγηθεί ρίψεις φλεγομένων υλικών στο εσωτερικό καίγοντας τους πάντες, καθαρές δουλειές.
Ο Φύρερ δεν θα έδινε συνέχεια στο γεγονός, αλλά θα σημείωνε το ενδεχόμενο να το αναφέρει στην επόμενη ομιλία του μεγάλης συγκέντρωσης.

Ο Τσόρτσιλ
Η Επιτροπή Συνδυασμένων Επιχειρήσεων υπό τον Ναύαρχο Άρθουρ Νέλσων, θα επεξεργαζόταν λύσεις διαφόρων φορέων και επιστημόνων.
Ανάμεσα στις οποίες, γάτες με εκρηκτικούς μηχανισμούς, ποντίκια με εκκωφαντικές συσκευές, σταθμούς ακροάσεως επικοινωνιών και ψιθύρων.
Τελικά θα αποφάσιζε την εισβολή της Σκότλαντ Γιάρντ με καλογυαλισμένα υποδήματα και ειδικής βαρύτητας νέα κλομπ.
Θα κοινοποιείτο διάψευση στις "Τέλεγκραφ" και "Σαν", για φήμες, ότι το 75% των εγκλείστων είχε ήδη αντικατασταθεί από πράκτορες των ΜΙ5 & ΜΙ6.

Οι Μαοϊκοί
Ο τοπικός Επίτροπος, σε συνεργασία με τον τοπικό Διοικητή Μηχανημάτων Μάχης, θα εκτελούσαν σχέδιο ισοπέδωσης, με διαρκές πέρασμα ερπυστριών επί μια εβδομάδα πάνω στο κτιριακό συγκρότημα, μέχρι, να αποδοθεί πάλι σαν οικόπεδο στην υπηρεσία του Λαού.
Στην συνέχεια θα υπέβαλαν απολογισμό έργου, προς την Κομματική Οργάνωση της Γεωγραφικής Περιφέρειας, αποτιμώντας, την κατανάλωση καυσίμων που απαιτήθηκε, το ηρωικό έργο 10 ακούραστων χειριστών μηχανημάτων, και την μη χρήση πυρομαχικών προς όφελος της Λαϊκής Οικονομίας.
Στον απολογισμό θα περιλάμβαναν, σαν Παράρτημα, την πρόταση να χρησιμοποιηθούν οι μη αναγνωριζόμενοι σωροί των θανόντων εντός του οικοπέδου για επιστημονικούς λόγους και δοκιμές νέων υλικών, εκφράζοντας ταυτόχρονα, το δαπανηρό και το μάταιο της ταφής των Προδοτών εις βάρος των εξόδων του Λαού.

Ο Μπους
Στο κλειστό Διακλαδικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, σε έκτακτη συνεδρίαση, θα ακούγονταν όλες οι απόψεις μπροστά στον φιλομαθή και προσεκτικό ακροατή Πρόεδρο.
Αυτός θα αποφάσιζε, και η Επιτροπή θα ενέκρινε:
- Χρηματοδότηση της εταιρίας Δορυφορεξ, συμφερόντων συνεργάτη του Προέδρου, για την εκτόξευση νέου γεωστατικού Δορυφόρου ειδικής εποπτείας του χώρου σε ανάλυση 1inPpx.
- Ανάθεση προμήθειας διοπτρών Night Vision Goggles επιτήρησης του χώρου στην εταιρία Gogglex, του γαμπρού του μπατζανάκη του θείου του Προέδρου.
- Προμήθεια καμερών Motion Picture Detection επιτήρησης του χώρου από την εταιρία Detex, του κουνιάδου του γραμματέα του Προέδρου.
- Χρηματοδότηση Χολιγουντιανού φιλμ, απο τον σκηνοθέτη που φτιάχνει τα προεκλογικά φιλμάκια του Προέδρου, με περιεχόμενο τις Ιμπεριαλιστικές βλέψεις των εγκλείστων, και, τις τριτοκοσμικές πρακτικές τους απέναντι στον κουλουρτζή της γωνίας του Πολυτεχνείου.
Θα ακολουθούσε εντελώς απόρρητη έκθεση πληροφοριών της ΣΙΑ, με κοινοποίηση σε όλα τα ΜΜΕ, με συνεντεύξεις κατα-δυναστευομένων από τους εγκλείστους.
Οσονούπω, εμφάνιση της Υπουργού Ντορολίζας στον ΟΗΕ, συνοδεία τριών διαπραγματευτών (με PhD στην Ιστορία), που θα δήλωναν εν χορώ την καταπάτηση της γης του πανάρχαιου έθνους των Πολυτεχνιτών, από εξω-πανεπιστημιακούς.
Τέλος αντί να σπάσουν την πόρτα θα περιέφρασσαν με συρματόπλεγμα τον χώρο, θα έβαζαν πορτοκαλί πινακίδες «Φυλακές Πολυτεκ», και θα έκτιζαν πιο πέρα καινούργιο Πολυτεχνείο, με ανάθεση σε εργολάβο απο το λόμπυ που έδωσε τα περισσότερα στην εκλογή του Προέδρου.
Η είσοδος στο Νέο Πολυτεχνείο θα ήταν και πάλι εντελώς ελεύθερη με χρήση ονομαστικών μαγνητικών καρτών, της Goglex, και φέϊς κοντρόλ από κάμερες αναγνώρισης προσώπου, της Detex.
- Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και Διαφάνειας της Wall Street, μετά απο έλεγχο, θα ανακοίνωνε πως δεν παρατηρήθηκαν ύποπτες αγορές στις μετοχές των Δορυφορεξ, Goglex, Detex, και άρα δεν έγινε εκμετάλευση εμπορικών πληροφοριών απο το Προεδρικό περιβάλλον.

Η ΝΔ (εποχής Κωνσταντίνου)
Απλά, θα χρησιμοποιούσε Γαιοπροωθητή (Μπουλντόζα) της Μονάδας Μηχανικού.
Η κατηγορία εργαζομένων που ανήκει ο χειριστής της Μπουλντόζας θα εθεωρείτο ότι αμείβεται ήδη ικανοποιητικά.
Ο Κωνσταντίνος με μεγάλες παύσεις και γνήσια προφορά θα δήλωνε στην Βουλή εν μέσω συγκινησιακής φόρτισης ότι απόδειξη και της κατάληψης του Ασύλου είναι η ύπαρξη ακόμη σταγονιδίων της Χούντας στην Δημόσια Παιδεία.

Το ΠΑΣΟΚ (εποχής Ανδρέα)
Απλά, θα χρησιμοποιούσε Μπουλντόζα Δημοσίας Χρήσεως.
Στην κατηγορία εργαζομένων που ανήκει ο χειριστής της Μπουλντόζας θα είχε γίνει αύξηση κατά 50% των μηνιαίων αποδοχών, συν βαρέα και ανθυγιεινά, με πρόβλεψη να εξοικονομηθούν τα χρήματα από επιπλέον εξωτερικό δανεισμό της χώρας.
Ο Ανδρέας σε πανυγηρική εμφάνιση του κόμματος στην Βουλή θα κατακεραύνωνε τον ρόλο των ξένων υπηρεσιών στην αποδυνάμωση της λαϊκής κυριαρχίας.

Η ΝΔ (εποχής Κώστα)
Θα εξεταζόταν το σώμα των αιτημάτων των εγκλείστων με την σύμπραξη κατάλληλων, και εγκεκριμένων στο έργο αυτό, φίλων του Κώστα.
Ο Κώστας θα ελάμβανε συμβουλές να μην κάνει δηλώσεις στο θέμα για να προστατευθεί, πάνω απ'όλα, το κύρος του σαν Πρωθυπουργού. Ο Κώστας θα έκλεινε το μάτι στον δίδοντα την συμβουλή, θα επιβράβευε με μια φιλική αγκωνιά, και θα επέστρεφε στο play station να κατατροπώσει τους κακούς που στο αναμεταξύ είχε βάλει σε pause.
Ο Κώστας στην Βουλή, απλά δεν θα εμφανιζόταν. Την τέταρτη ημέρα αντί αυτού θα απαντούσε η Ντόρα διαβάζοντας από κείμενο που θα είχε συνταχθεί από την πρώτη ημέρα των επεισοδίων.
Τέλος, θα επέμβαιναν τα ΜΑΤ με ξύλο και άφθονα καπνογόνα.
Ο Υπουργός Εσωτερικών θα ομολογούσε την βλαβερή παλαιότητα στην παρτίδα των καπνογόνων και θα εξήγγειλε μείζονα αδιάβλητο διαγωνισμό για την προμήθεια πιο εξελιγμένων.

Το ΠΑΣΟΚ (εποχής Γιώργου)
Θα εξεταζόταν το σώμα των αιτημάτων των εγκλείστων, με την σύμπραξη μεταπτυχιακών επιστημόνων στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο.
Θα εξεταζόταν και η περίπτωση μετάκλησης ειδικών από Στοκχόλμη Σουηδίας.
Ο Γιώργος στην Βουλή, συμβουλευόμενος τα χαρτιά του, θα σημείωνε την ύπαρξη και έγχρωμων μεταναστών ανάμεσα στους εγκλείστους σημάδι, το δίχως άλλο, της παγκόσμιας σημειολογίας του θέματος.
Τέλος, θα επέμβαιναν τα ΜΑΤ με ξύλο και άφθονα καπνογόνα.
Ο Υπουργός Οικονομικών θα συμπλήρωνε ότι πολλά καπνογόνα πλησίαζαν την ημερομηνία λήξεως και έπρεπε να καταναλωθούν από σεβασμό στα χρήματα του φορολογούμενου, οικτίροντας και τις πλεονασματικές προμήθειες καπνογόνων στις οποίες είχε προβεί η κυβέρνηση της ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ (στυλ Αλαβάνου)
Θα πραγματοποιούσε αντισυγκέντρωση Μεταναστών έξω από τα κάγκελα. Το αποτέλεσμα θα ήταν οι έγκλειστοι να κοιτάνε χάσκοντας σαν ηλίθιοι.
Βασικός ομιλητής στην αντισυγκέντρωση θα ήταν ο Αλαβάνος.
Οι έγκλειστοι θα αποχωρούσαν με σύγχυση γύρω από την ιδεολογική τους αναζήτηση και ταυτότητα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ (στυλ Τσίπρα)
Ο Τσίπρας, είναι πλέον Πρόεδρος της Κυβέρνησης (συνασπιζόμενων δυνάμεων Αριστεράς, Προόδου, φυσιολατρικού Ομίλου ο Παρνασσός, φίλων Θεάτρου και Κινηματογράφου, πεζοπορικής Εξόρμησης Άνω Καλλιθέας, διαφωνούντων μηχανικών αυτοκινήτων, σύλλογος Κάτω Κυψέλης "όχι στα τσουρούτικα δέντρα του Δημάρχου").
Θα έβγαζε το κράνος, θα το έβαζε πάνω στην Πρωθυπουργική Μηχανή του, και θα έμπαινε στο Πολυτεχνείο.
Αφού θα θυμόταν τις δικές του ημέρες σαν φοιτητής και θα αντάλλασε εμπειρίες για τις σημειώσεις των καθηγητών, θα κατέληγε να φιλοσοφήσει με γνώση μπροστά στις κάμερες "όλα αυτά είναι αποτέλεσμα, των αντιλαϊκών πρακτικών της Κυβέρνησης, και κυρίως του Προέδρου της". Η σύγχυση και το μπέρδεμα των παρευρισκόμενων δημοσιογράφων θα εμπόδιζε τις περεταίρω διευκρινιστικές ερωτήσεις.
Οι έγκλειστοι θα αποχωρούσαν απογοητευμένοι απο την ανυπαρξία του κράτους, αδυνατώντας να έρθουν αντιμέτωποι με αυτό.

Το ΚΚΕ (όλων των εποχών)
Τα κάγκελα, μπροστά και γύρω από το Πολυτεχνείο, θα καλύπτονταν από τεράστια πλακάτ και πανό εμποδίζοντας την θέα από και προς τους εγκλείστους.
Οι αναγραφές στα πανό αυτά θα είχαν να κάνουν με τα δίκια του ξένου εργάτη, τα καρτέλ στην Νικαράγουα, τα δεινά των μεταλλωρύχων στο Περού, και άλλα συναφή εκτός Ελλάδος. Κατα προτίμηση απο μακριά, ει δυνατόν, στο άλλο ημισφαίριο.
Ντουντούκες και μεγάφωνα σε όλες τις εξωτερικές γωνίες με αριστερά εμβατήρια θα εμπόδιζαν κάθε θόρυβο από το εσωτερικό.
Η Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, δηλαδή τρία μέλη, τα εξής δύο, ο Γραμματέας, θα αποφάσιζε αυτό να συνεχιστεί μέχρι λήξης της κατάληψης του Πολυτεχνείου.
Η Συντονιστική Επιτροπή Αντιμετώπισης θα μοίραζε φωτοτυπίες οτι 500 πράΧτορες της ΣΙΑ, ΝΤΙΑ, Ιντέλιντζενς Σέρβις, κατέλαβαν το Άσυλο ελεύθερης σκέψης και έκφρασης (αυτό δεν θα περάσει) με λεπτομερή εξιστόρηση των γεγονότων -"αφού κατέβηκαν στην στάση Πολυτεχνείο μπήκαν στο Άσυλο από την πόρτα της Πατησίων, στην συνέχεια..." κλπ.
Δύο χρόνια μετά η κατάληψη θα συνεχιζόταν ακόμη.
Η Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, δηλαδή τρία μέλη, τα εξής δύο, ο Γραμματέας, θα δήλωνε την δημιουργία, όταν οι οικονομικές περιστάσεις το επιτρέψουν, νέας Πολυτεχνικής Σχολής με σκοπό την συνέχιση των σπουδών που έχουν διακοπεί.
Ταυτόχρονα θα τονιζόταν ότι αυτή η κατάληψη ήταν η αιτία στην σοβαρή έλλειψη Μηχανικών, Γιατρών, Δικηγόρων και άλλων Επιστημόνων στην υπηρεσία του λαού. Με την ευκαιρία, και με προσωπική υποσημείωση του Γραμματέα, θα διευκρινιζόταν πως αυτή ήταν και η αιτία που το παιδί του σπούδασε στο (παντελώς) κατάπτυστο Deree.

Ο Καρατζαφέρης
Δεν θα έβαζε μπουλντόζα, γιατί κοστίζει. Δεν θα έριχνε νερό με τις μάνικες της Πυροσβεστικής, γιατί κοστίζει. Δεν θα έβαζε πανό, γιατί κοστίζουν. Δεν θα έβαζε ντουντούκες, γιατί χαλάνε ρεύμα. Δεν θα μίλαγε στην Χρυσή Αυγή, για να μην τον συνδέσουν με αυτήν.
Θα σύστηνε Ειδική Των Πραγμάτων Εξεταστική Επιτροπή, από 10 προσωπικότητες, εκ των οποίων ένας Πρόεδρος, ένας Γραμματέας, ένας Γραμματέας του Γραμματέα, ένας Γραμματέας του Γραμματέα του Γραμματέα, ένας … κλπ.
Θα προτεινόταν να νυστάξει τους εγκλείστους ο Άδωνις Γεωργιάδης, δεν χρειάζεται ντουντούκα, με ατέρμονη απαγγελία (από το πρωτότυπο) Ομήρου και άλλων επιφανών, αλλά, θα απορριπτόταν για να μην συνδεθεί, το γεγονός, με την διδασκαλία των Αρχαίων στην Δημόσια Παιδεία.
Την λύση θα έδινε ο 4ος κατά σειρά ιεραρχίας Γραμματέας του Γραμματέα κλπ, που θα πρότεινε την διασπορά φημών (μετ’επιτάσεως) για υποτιθέμενη διάβρωση των εγκλείστων από την ΕΥΠ.
Οι έγκλειστοι μετά από τις φήμες και τρεις ημέρες μεταξύ τους αντιπαραθέσεων και αντίστοιχων γρονθοκλωτσοπατιναδοκαυγάδων θα αποχωρούσαν μπλαβισμένοι άλλοι για τον Ευαγγελισμό και άλλοι για τα σπίτια τους.
Ο Καρατζαφέρης θα ανακοίνωνε με καμάρι, χωρίς κείμενο, στην Βουλή ότι έκανε οικονομία και εδώ, μαύρισαν όλοι στο ξύλο χωρίς να ανακατευτεί η Κυβέρνησις και χωρίς να πληρώσει υπερωρίες στους Αστυνομικούς, και οι οποίοι, θα κατέληγε, είναι ικανοποιημένοι γιατί είχαν τον χρόνο να δουν τις οικογένειες τους.

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

0 σχόλια στο  

Δημοσίευση σχολίου





______________________________________________________________________________
XXXXXX
XXXXXX
Δημόσιο Βήμα "ο Τοίχος"
Οι αρθρογράφοι σε παρένθεση είναι δικές μας επιλογές. Οι εκτός παρένθεσης είναι όσοι στέλνουν κείμενα τους.
Αναρτάμε τα κείμενα που στέλνετε, το λιγότερο, ανα 1 ημέρα.
Φυσικά, σε ειδικές περιπτώσεις γίνεται άμεσα. Για να στείλετε το κείμενο σας
Αρχείο αναρτήσεων στο Δημόσιο Βήμα
_________________________________________________________________________________________________
Για προβλήματα του blog (εκτός υδραυλικών), προτάσεις βελτίωσης →